Genieten van de mooie herfstkleuren
Genieten van de mooie herfstkleuren (Foto: B.Bruggink)

Herfstwandeltocht door IJzerlo en de Heurne

DINXPERLO - Zondag 28 oktober organiseert VVV Dinxperlo een herfstwandeltocht. Het start en eindpunt is bij Restaurant ’t Welink, Aaltenseweg 73, Dinxperlo.

De route gaat over mooie weggetjes door IJzerlo en De Heurne. De route loopt door het grensgebied en een stukje letterlijk op de grens, ook zijn er slootwallen in de route opgenomen. De wandelaars komen over enkele privé terreinen, die alleen voor deze tocht toegankelijk zijn. We zijn blij dat de eigenaren ons hiervoor toestemming hebben verleend.

We hebben weer geprobeerd om er een mooie route van te maken. De deelnemers kunnen genieten van vergezichten en de houtwallen in mooie herfsttinten. Mits goed aangelijnd mogen honden mee.

Onderweg is er een pauzeplek, hier kunt u drinken kopen en is er mogelijkheid voor toiletbezoek. Bij terugkomst staat een uitgebreide stevige wintersoep klaar. De wandelaars kunnen kiezen uit 3 afstanden: 8, 13 en 17. kilometer. De kosten zijn € 6,-- inclusief soep. Er kan gestart worden tussen 9.30 tot 12.30 uur bij bovengenoemde locatie.

Voor informatie: VVV Dinxperlo Tel. 0315-642050

Meer berichten