SSS Irene houdt Promodag met Regenboogtoernooien

Op zaterdag 3 november bruist het Kulturhus in Lintelo weer van de activiteit. Vanaf 10 uur start de altijd gezellige Herfstmarkt. Daarnaast organiseert sportvereniging SSS Irene vanaf 11 uur haar Promo dag.

SSS Irene biedt een breed aanbod aan sporten, zoals gym, acro, bootcamp, koersbal en nog meer. U bent van harte welkom om te komen kijken. Sterker nog, we willen u uitnodigen om lekker met de leden mee te doen! Tussen 11 en 14:00 is er peuter- en kleutergym, turnen, klimdoeken, acro en springen. Ofwel dit jaar geen demo’s maar gelijk zelf mee doen. Ontdek wat bij u, of uw kind past. Bent u enthousiast geworden? U mag met 3 gratis proeflessen verder kennis maken met de vereniging en de sport. Plezier staat voorop!

Regenboog toernooien
Van de vele sporten bij SSS Irene worden Dynamic Tennis en Volleybal dit jaar speciaal uitgelicht. SSS doet met beide sporten goed mee, zowel regionaal als -met Dynamic Tennis- zelfs op nationaal niveau! Nieuw talent is altijd zeer welkom. Om je talent zelf te ontdekken zijn er tussen 14:30 en 16:00 uur twee Regenboogtoernooien: volleybal en dynamic tennis.
Je kan je aanmelden met een team van 4 (max 5 personen, minimale leeftijd 6 jaar) deelnemers. Het is de bedoeling zoveel mogelijk kleuren te scoren. De kleurindeling is als volgt: Rood voor het team met het grootste leeftijdsverschil, oranje voor het team met de meeste niet-leden van SSS Irene, geel voor de meest originele outfits, groen voor het grootste aantal meegebrachte fans, blauw voor de winnaar van het volleybal toernooi en paars voor de winnaar van de tennis. Een kleurige boel! Voor de regenboog toernooien kan je je team tot 28 okt aanmelden bij l.kleinwolterink@sss-irene.nlGeef daarbij een contactpersoon door.

Kom het beleven van 10.00 tot 16.00 uur, Kulturhus Lintelo, Schooldijk 23 te Lintelo (Aalten).

Na ’t volleybaltoernooi zin om door te gaan? Er wordt in november gestart met een nieuwe beginnersgroep! Volg het nieuws!

Meer berichten