Fotoexpositie van Davy Sleijster, Jessica ter Horst en Sjerp Jansen in het Ambthuis tijdens Bredevoort Schittert
Fotoexpositie van Davy Sleijster, Jessica ter Horst en Sjerp Jansen in het Ambthuis tijdens Bredevoort Schittert (Foto: Leo van der Linde)

Bredevoort Schittert, een veelzijdig gebeuren

Bredevoort - Voor een entreeprijs van 7,50 euro per persoon krijgt men tijdens Bredevoort Schittert veel 'waar voor het geld'. Behalve de lichttaferelen is er veel aandacht voor muziek, theater, oldtimers, kunst en fotografie.

(Door Leo van der Linde)

In het Ambthuis is dit jaar weer een fotoexpositie te zien. Sjerp Jansen, Davy Sleijster en Jessica ter Horst laten weer een prachtige fotoexpositie zien. Vorig jaar deden ze voor het eerst mee in het Ambthuis en dit jaar zijn ze weer van de partij. Wie moe is van het slenteren door het stadje kan hier tevens terecht voor een kop koffie. Fotoclub Helios, een club van amateurfotografen doet al vanaf het begin van de start van Bredevoort Schittert in 2010 mee. Dit is een club van amateurfotografen, die veel plezier uit hun hobby halen. Ze exposeren in het Koppelhuis op de Markt in Bredevoort.

Tijdens Bredevoort Schittert zijn er op 't Zand 21 bij Foto 21 zowel in de grote, kleine als tuinzaal schitterende exposities te zien van Tatum Kempers, Grietje Bouman en Imca Schoots. In de St. Georgiuskerk, de katholieke kerk aan de Kerkstraat exposeert het Haarts Fotocollectief (HFC). Deze vereniging is op 11 juli 2013 opgericht en deze jonge club viert dit jaar het eerste lustrum. Al met al zijn er bijna 80 diverse evenementen te bezoeken.

Tijdens Bredevoort Schittert is er voor elk wat wils. Bredevoort Schittert wordt gehouden op 28, 29 en 30 september 2018.

Meer berichten