Bovenste rij van links naar rechts: Niels Kempers, Bert Wikkerink en Egbert Elburg. Onderste rij van links naar rechts: Jelle Veerbeek, André Beernink, Harm Hoftiezer en Martijn Broekhof.
Bovenste rij van links naar rechts: Niels Kempers, Bert Wikkerink en Egbert Elburg. Onderste rij van links naar rechts: Jelle Veerbeek, André Beernink, Harm Hoftiezer en Martijn Broekhof. (Foto: Ilona Beernink)

Brandweer Aalten zoekt collega's!

De leden van Brandweer Aalten zijn naarstig op zoek naar nieuwe collega's. Om de wervings actie onder de aandacht te brengen hebben een aantal vrijwilligers zaterdag meegelopen in de allegorische optocht en flyers uitgedeeld.

Deze werden niet alleen aan de leeftijdsgroep 18 tot 45 jarigen, de eigenlijke doelgroep, uitgedeeld maar ook aan de "grijze" golf. Hiermee hoopt de Brandweer dat de wervingsactie extra aandacht krijgt. Hoe meer er over gesproken wordt hoe beter!

Voor geinteresseerde kandidaten en hun eventuele partners of ouders is er maandagavond 24 september om 20:00 uur een inloopavond in de kazerne aan de Tramstraat 1. Potentiele kandidaten kunnen dan kennis maken met het werk van de brandweer en ook zelf al even een baantje "ademlucht" lopen of de spreider en schaar uitproberen.

Wees niet bescheiden maar stap gerust binnen!

Meer berichten