Vlnr: Matti Heideman (docent Pronova), Nick Overbekking (leerling metaal), Rikie Vonderhorst en Anita Jansen (Marga Klompé)
Vlnr: Matti Heideman (docent Pronova), Nick Overbekking (leerling metaal), Rikie Vonderhorst en Anita Jansen (Marga Klompé) (Foto: PR)

Pronova maakt kramen voor Marga Klompé

Woensdagmiddag zijn door Matti Heideman (docent metaal) en Nick Overbekking (leerling metaal) de kramen overhandigd aan Anita Jansen en Rikie Vonderhorst (Marga Klompé Aalten Bredevoort).

Aalten - Al langere tijd was er binnen de locaties van Marga Klompé Aalten Bredevoort een wens om bij diverse activitieten gebruik te kunnen maken van kramen.
Vandaar dat er contact is gezocht met docent metaal van Pronova, Matti Heideman, deze was direct enthousiast om dit door leerlingen die in de opleidingsfase zitten en voor het vak metaal hebben gekozen te laten maken.

Ervaring
Het mes snijdt zo aan twee kanten, Pronova kan tijdens praktijklessen werken aan grotere opdrachten, leerlingen doen zo ervaring op en Marga Klompéheeft kramen die voldoen aan de wensen.

Het resultaat mag er zijn, prachtige gebruiksvriendelijke kramen, eenvoudig op te bouwen en af te breken en makkelijk te vervoeren binnen de locaties. De doeken die op de kramen zitten zijn gemaakt door Rikie Vonderhorst, zij is werkzaam binnen Marga Klompe, zij bood aan om dit te maken.

Meer berichten