NETGO ICT-Solutions wordt CITECH-Solutions

De Nederlandse tak van het Duitse IT-concern NETGO krijgt een nieuwe naam. Om handelsmerkredenen werd NETGO verplicht zijn naam voor de Nederlandse markt te wijzigen. NETGO voldoet aan deze verplichting: NETGO B.V. wordt Citech-Solutions B.V.

De naam Citech staat voor "Communication Information Technology". De nieuwe naam onderstreept de inhoud van de bedrijfsactiviteit: De werkprocessen van bedrijven met behulp van intelligente informatietechnologie te vereenvoudigen en te versnellen. NETGO B.V., werd pas in 2016 in het Nederlandse Aalten opgericht en ontwikkelt zich consequent tot een regionale speler achter de Duits-Nederlandse grens.
Citech blijft deel uitmaken van het Duitse IT-concern NETGO. Op die manier blijven de klanten van Citech ook profiteren van de knowhow van de Citech-medewerkers, die worden ondersteunt door de manpower van een sterk concern.

Over Netgo
Het Borkener NETGO-concern huisvest talrijke bedrijven, die zich elk richten op bepaalde kerngebieden van het IT-landschap. Zo zijn er specialisten op het gebied van systeemhuis, clouddiensten, licentie- en informatiebeveilingsadvies en ECM-/DMS-consulting onder één dak te vinden. Tot de groep behoren ondertussen acht bedrijven met 17 vestigingen in heel Duitsland. In 2017 realiseerden de inmiddels 300 medewerkers een totale omzet van meer dan 45 miljoen euro.

Meer berichten