De Hofnar geeft vol gas tijdens het volksfeest!

De Hofnar geeft vol gas tijdens het volksfeest! Kosten noch moeite worden gespaard om Aalten op z'n kop te zetten. Wildstylez en Jebroer zijn de bekende blikvangers en The Dirty Daddies de ideale uitsmijter. Eén ding is zeker: de Hofnar is liever losgeslagen dan vastgeroest! "De Hofnar trok vorig jaar 11.000 bezoekers met het volksfeest. Het wordt meer en meer een groot evenement dat ook veel bezoekers van buiten Aalten trekt."

Het is inmiddels een traditie: de aftrap met de Bruceband. Europa's nummer 1 Bruce Springsteen Tribute. "Een ruim drie uur durend live spektakel waarbij je je in het Goffertpark waant, bij 'the Boss' himself!" Op donderdagavond, vanaf 21:00 uur, passeren alle pareltjes uit het repertoire van Springsteen de revue, het concert is gratis te bezoeken.

Vrijdag met Jebroer

Hij vergaarde landelijke bekendheid met zijn hit 'Kind van de Duivel'. Jebroer brengt overal waar hij komt leven in de brouwerij, dat zal in Aalten niet anders zijn. Hij bestormde de hitlijsten met 'Engeltje' en 'Me Gabber' en gaf optredens op Pinkpop en Defqon. 'Het dj-duo Crooxs komt binnen als een sloopkogel! Confetti, opblaasballen, een non stop waterval aan muzikale knallers en een wervelwind aan on stage energie! De avond wordt afgesloten door Hofnars Huis DJ's Zero Tolerance. Zij weten precies hoe ze het hofnarpubliek moeten voeden en zullen tot in de piepkleine uurtjes doorgaan.

PPM & Wildstylez

Op zaterdag ontwaakt het Aaltense feestpubliek met de PPM Band. De zeskoppige muziekformatie gaat van het ene uiterste naar het andere. Deze band die zichzelf bestempeld als '(on)gewoon goed en gezellig' krijgt zelfs de brakke meute aan het dansen. De grote ster van de zaterdagavond is Wildstylez. Samen met zanger Niels Geusebroek scoorde hij een wereldhit met Year of Summer. Deze hit sluit naadloos aan bij deze fantastische zomer. Wildstylez is een icoon in de hardstyle-scene en hij maakt rond 24:00 uur zijn opwachting. Hij wordt voorafgegaan door The Allstarz. Van Hazes tot dance-geweld, het gaat alle kanten op! DJ Daan is één van de populairste vrouwelijke party-acts in binnen- en buitenland. Met een arsenaal aan feestnummers en freestyle knallers bouwt zij ieder feestje in een klap om tot een show die zijn weerga niet kent.

The Dirty Daddies

De diehards trekken ook op de zondag van het volksfeest de stoute schoenen aan. Zij krijgen de afsluiter die ze verdienen. Het slotakkoord is namelijk voor The Dirty Daddies. Deze immens populaire coverband speelt op 6 oktober in een propvol Afas Live maar eerst staat de Aaltense kermis op het programma. Vorig jaar braken ze de Hofnar bijna af op de zondag, ze komen sterker terug dan ooit voor een nieuwe poging!

Op donderdagavond, zaterdag- en zondagmiddag wordt er geen entree gevraagd. Op vrijdag- en zaterdagavond is dit wel het geval. Er zijn nog kaarten beschikbaar. Voor meer informatie: hofnaraalten.nl.

Meer berichten