AD'69 1 verliest, speelt gelijk en wint...

Aalten - AD'69 speelde drie wedstrrijden in de afgelopen afgelopen week en wel tegen AZSV 2 (vriendschappelijk) uit, VIOS B. uit(beker) en uit tegen sv Dinxperlo. Tegen AZSV werd met 4-0 verloren in Beltrum werd met 4-4 gelijk gespeeld en uit tegen sv Dinxperlo werd met 2-0 gewonnen. Hieronder de verslagen….. 

AZSV 2- AD'69 1 4-0
De jaarlijkse oefenwedstrijd tegen AZSV2 kende deze editie een terechte winnaar namelijk AZSV2. De gastheren wonnen met duidelijke cijfers , 4-0 waarbij 3 treffers in de eerste helft werden gemaakt. AD'69 kon deze zaterdagmiddag niet beschikken over Michiel Ebbers , Roel Penterman ,Peter te Paske en Timo vd Linde (werk), Djayen Baboe en Tom Elferink (blessures) en Recep Kaya (vakantie). Wel met Zila Ertunc die deze wedstrijd voor het eerst tegenover zijn oude elftal stond en een solide indruk maakte. De wedstrijd gaf trainer Mark Schepers voor het eerst in wedstrijdverband een indruk welk kaliber spelers hij in het vat heeft voor het nieuwe seizoen in de vierde klasse. Donderdag staat het eerste bekerduel op de agenda, uit tegen Vios Beltrum. U zijt wellekome !!

VIOS B. 1 – AD'69 1  4-4
Afgelopen donderdag speelde AD'69 uit bij Vios Beltrum een vervroegde bekerwedstrijd, Beltrum had ivm kermis om deze speeldatum gevraagd en hoewel AD'69 had ingestemd bleek achteraf het toch moeilijk te zijn een komplete selectie af te vaardigen. Twaalf man telde AD'69 en daarvan profiteerden jeugdspelers Lars Rave en Thomas Oostrik door in de basis te starten. AD'69 startte niet attent en werd al in de 2e minuut verrast met een tegentreffer waar niet al te best werd verdedigd. Dylan Bauhuis wist in de 26e de gelijkmaker te maken maar de euforie duurde slechts 1 minuut toen snel naar de gelijkmaker AD'69 wederom tegen een achterstand mocht kijken. Het publiek kreeg 2 minuten na de 2-1 wederom een Aaltense treffer te zien (Zila Ertunç) en dus stond het na een half uur al 2-2. Vlak voor rust scoorde Vios wederom en ging dus met een 3-2 voorsprong de kleedkamers in. AD'69 begon de tweede helft een stuk sterker en dit resulteerde met een verzilverde penalty door wederom Dylan Bauhuis die hiermee de tussenstand op 3-3 zette. In de 72e minuut kwam het in deze fase sterkere AD'69 zelfs op een 3-4 voorsprong door een goal van Sjoerd Scholten echter moest in de laatste minuut 2 punten inleveren toen ViosB toch weer langszij kwam met de 8e treffer van deze wedstrijd en dus de eindstand bepaalde op 4-4.
AD'69 speelt gelijk tegen derdeklasser Vios Beltrum en hoewel een winst in zicht was bleek de veilige haven net iets te ver weg. Toch mag AD'69 terugkijken op een geslaagde wedstrijd, zeker na de ietwat teleurstellende oefenwedstrijd tegen AZSV2 een week eerder.
De volgende wedstrijd is tegen vierdeklasser Eibergen op 9 sep om 12:30 op Sportpark Zuid in Aalten.

Sv Dinxperlo – AD'69
AD'69 1 speelt vriendschappelijk in Dinxperlo tegen SVD en wint met 0-2 (rust 0-0 ) doelpunten Dylan Bauhuis en Zila Ertunç.  Opnieuw was AD'69 niet geheel compleet. Djayen 
 

Meer berichten