Potje Azul. Foto: PR
Potje Azul. Foto: PR

Spellen spelen in bibliotheek

Algemeen

AALTEN - Iedereen die van (bord)spellen houdt, kan vanaf maandag 29 april iedere twee weken aanschuiven in de Bibliotheek Aalten. Hiermee verplaatsen de spellenbijeenkomsten van de ochtend naar de avond.

“Vind je het leuk om een nieuw spel te leren? Of gewoon een bekend spel te spelen? Dan ben je vanaf maandagavond 29 april in de even weken van harte uitgenodigd in de Bibliotheek Aalten. Daar zit dan in ieder geval altijd iemand waarmee je een spel kunt spelen en die je een spel uit kan leggen. En heb je zelf een spel dat je leuk vindt om te spelen? Neem dat dan vooral mee”, aldus een woordvoerder van de bieb.
Heb je veel spellen tot je beschikking en kun je deze goed uitleggen? En vind je het leuk om dit regelmatig te doen tijdens de spellenbijeenkomsten? Dan pas je helemaal in het spellenteam! Bij interesse kun je contact opnemen met Minouk Woltering via debibliotheek@achterhoeksepoort.nl

De spellenbijeenkomsten zijn op maandag van 19.00 tot 21.00 in de even weken in de Bibliotheek Aalten aan de Lage 28. Kijk voor meer informatie op:


www.achterhoeksepoort.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant