Logo aaltenvooruit.nl

AVA`70 organiseert najaarsclinic

Aalten - De zomervakantie is inmiddels in volle gang en dat betekent dat bij AVA`70 de voorbereidingen al worden opgestart voor de najaarsclinic, een cursus “Hardlopen voor beginners.” Velen hebben in de afgelopen jaren een clinic gevolgd en de smaak inmiddels flink te pakken. Het hardlopen in groepsverband is duidelijk een meerwaarde gebleken voor tal van hardlopers en hardloopsters. De eerste trainingsavond vindt plaats op maandag 27 augustus a.s. om 19.30 uur op het complex AVA`70, Bredevoortsestraatweg 110-a in Aalten. Het inschrijfgeld bedraagt € 50,00. Hiervoor krijgen de deelnemers:

10 trainingen op maandagavond

2 extra trainingen op zaterdag in de Ringkamp

koffie en thee na afloop van de training.

Aan deze “after-summer-clinic” kunnen maximaal 20 beginnende lopers en loopsters deelnemen. Voor dit aantal is gekozen om de deelnemers voldoende aandacht te kunnen geven tijdens de trainingen en daarom zullen er ook meerdere trainers worden ingezet.

De lopers- en loopsters die besluiten om na de clinic lid te worden van AVA`70, zullen worden ingedeeld bij de D-groep. De vaste trainingsavond voor niveau D wordt de woensdagavond en daarnaast vindt er ook nog een duurtraining plaats op maandag.

Voor nadere informatie en aanmelding kunt u mailen naar: clinic@ava70.nl

“Sportief Wandelen” vormt binnen AVA`70 ook een onderdeel van de activiteiten en mag zich verheugen in een steeds groeiende belangstelling. De trainingen “Sportief Wandelen” vinden plaats op maandavond om 19.00 uur, dinsdagmiddag om 13.30 uur en zaterdagochtend om 09.00 uur.

Voor verdere inlichtingen kunnen geïnteresseerden contact opnemen met:

Dirk ter Maat:
T: 0543-474027
E: dirktermaat@hetnet.nl

Neem de stap en kom in beweging bij AVA`70!

Meer berichten

Shopbox