Haart viert zomerfeest

Aalten - Van 22 tot en met 25 augustus viert Oranjevereniging Ons Genoegen haar jaarlijks zomerfeest op het terrein rondom de Ringkamp aan de Huiskermatedijk 4.

Het zomerfeest wordt woensdagavond geopend met een toneelavond. Toneelvereniging de Haort staat op de planken met het stuk: Bruin café dubbel D. Aanvang 20.00 uur

Donderdagavond 23 augustus    
Deze avond wordt het één groot feest bij de Ringkamp. Deze donderdagavond staat in het  teken van Oktoberfest.  Dit is ook het thema voor de wagens. 
Het zou leuk zijn als iedereen deze donderdagavond zijn kleding aanpast aan het thema.
Na de wagenversierwedstrijd  staat  " Freeline "  klaar in de tent om er samen met ons een gezellige avond van te maken.
De kinderen worden vermaakt met een lampionnenoptocht. 

Zaterdag 25 augustus
We vertrekken om 9.00 uur na het hijsen van de vlag en het zingen van het Wilhelmus, richting het koningspaar Jochem Wikkerink en Malou van de Groep. De koets rijdt voorop met op de heenweg  de jeugdkoningin Jessy ten Pas en haar jeugdkoning Wessel Smees. 

Na verblijf bij het koningspaar, waar het één grote verrassing is wat ons staat te gebeuren, gaat het Koningspaar in de koets en gaan we richting de Ringkamp waar we omstreeks 12.00 uur verwacht worden voor eigengemaakte groentesoep en broodjes.
Om 14.00 uur lost Jochem Wikkerink het eerste schot en wordt officieel het middagprogramma geopend. 

Naast het koning schieten, jeugdkoning schieten, fladder schieten en roosjes schieten is er natuurlijk weer van alles te doen op het terrein van de Ringkamp.

De spelletjes commissie heeft dit jaar weer leuke spelletjes bedacht voor groot en klein. Iedereen heeft kans om een prachtige prijs mee naar huis te nemen.

Aan het eind van de middag en ook 's avonds zal " 't Noorden" zorgen voor de inwendige mens.
Zaterdagavond wordt het zomerfeest afgesloten met een grandioze feestavond. 
Iedereen wordt 20.30 uur verwacht in de tent om de nieuwe koningsparen te verwelkomen en hen het allerbeste te wensen voor het komende jaar.

Deze avond treedt de band:  "Kaliber" op!

We hopen op een spetterende avond waar we dit zomerfeest mee kunnen afsluiten.
 

Meer berichten