De Retrro DJ's Plaatjes Vullen Gaatjes zorgen voor de muzikale omlijsting van de Bazaar.
De Retrro DJ's Plaatjes Vullen Gaatjes zorgen voor de muzikale omlijsting van de Bazaar. (Foto: PR)

Retro en handmade markt De Bazaar krijgt vervolg

Na het grote succes van de eerste editie, is retro en handmade markt de Bazaar terug op 11 en 12 augustus bij de Koppelkerk in Bredevoort. Een gezellige markt vol retro meubeltjes, brocante, creatievelingen en natuurlijk retro muziek!

Bredevoort - De Bazaar biedt een uitgebreid aanbod van retro- en vintage-artikelen (van meubeltjes tot kleding) en een groot scala aan handgemaakte producten (van textielkunst tot keramiek, van sieraden tot sculpturen). Zowel binnen in de kerkzaal als op buitenterrein van de Koppelkerk kunnen creatievelingen en retro-liefhebbers hun hart kunnen ophalen.

Tot 14.00 uur vrolijkt het nostalgische 'Orgue de Barbarie' de markt op. Xandra Storm speelt en zingt chansons op dit Franse draaiorgel samen met de bezoekers rondom de Koppelkerk. Vanaf 14.00 uur brengt het Leidse duo 'Plaatjes Vullen Gaatjes' de Bazaar in extra retro-sferen. Het duo draait oude platen op grammofoonspelers in een nostalgische setting.

Naast de Bazaar is een bezoekje aan Bredevoort dit weekend meer dan de moeite waard: op zondag 12 augustus organiseert de VVV een zomerconcert met gitaarvirtuoos Marten Hillen op 't Zand in Bredevoort.

De Bazaar is beide dagen te bezoeken van 11.00 tot 17.00 uur. De entree is gratis.

Meer berichten