Stichting Hope & Believe op de Aaltendagen

Twee jaar geleden stond de Stichting Hope & Believe op de Aaltendagen. Dit jaar zullen zij er weer zijn om geld in te zamelen voor Anniek Reijmer. Anniek heeft de ziekte van Lyme en is hiervoor behandeld, onder andere in Amerika. Op het moment dat zij naar Amerika vertrok, ging het erg slecht met haar. Anniek lag alleen nog in een donkere kamer en praten ging niet of moeizaam, ze kon geen licht en geluid verdragen.

Haar behandelingen worden hier nu voortgezet en ze maakt kleine stappen vooruit. Ze is krachtiger en praten gaat beter. Wel is behandeling voorlopig nog nodig en daarom zet de stichting zich nog steeds in voor haar.

Tijdens de Aaltendagen staat Stichting Hope & Believe op 2 augustus voor Lelou Haarmode. Zij stellen een plek beschikbaar voor de stichting. De stichting verkoopt weer allerlei leuke artikelen onder andere decoraties, zelfgemaakte kaarten en sleutelhangers .

Over de strijd van Anniek is een documentaire gemaakt: 'Waar Lyme in stilte je leven verwoest'. Deze documentaire zal op 1 augustus 2018 worden uitgezonden op TV Gelderland. Meer info is te vinden op www.hopeandbelieve.com.

Meer berichten