boeken
boeken (Foto: Bettina Vreeman)

Pop-up boekenmarkt tijdens de Aaltendagen

Vrijwilligers van het Nationaal Onderduikmuseum zijn druk bezig om een heuse pop-up boekenmarkt tijdens de aanstaande Aaltendagen voor te bereiden. Op de donderdagen 26 juli en 2, 9 en 16 augustus wordt er een grote collectie, voornamelijk tweedehands boeken aangeboden.

Deze zijn voor dit specifieke doel bij het museum ingeleverd door vrijwilligers en leden van het museum en particuliere donateurs. Ook de documentatiegroep 40-45 zal deze donderdagen aanwezig zijn met een stand met boeken.

''Het gaat om een breed scala aan boeken, over de meest uiteenlopende categorieën, die tegen zeer schappelijke prijzen aan de man of vrouw gebracht worden. We kunnen in ieder geval alvast verklappen dat er een aantal ware collectors items te bemachtigen valt. Die kans wilt u toch niet laten schieten? De opbrengst van de verkoop komt geheel ten goede aan de het Nationaal Onderduikmuseum en daar zijn we bij voorbaat heel erg blij mee. Noteer de data, komt allen en sla uw slag!'', zo roept de organisatie belangstellenden op.

Meer berichten