Groepen en ouders DanzArte
Groepen en ouders DanzArte (Foto: Eddy Tiemersma)

Danzarte in de prijzen

Aalten - Afgelopen zondag vertrokken de teams van Danzarte al vroeg in de morgen met de bus vanuit Aalten voor de laatste wedstrijd van het seizoen naar Dutch Dance Competition in Zaandam. Vorig jaar is deze organisatie gestart en dit jaar deden we voor het 2e jaar mee.

De Groovin Bouncers beten de spits af. Ze hadden een zeer sterke categorie en vielen helaas buiten de prijzen. Ondanks enkele blessures hebben ze dit jaar weer goede resultaten laten zien. Vervolgens kwam Groovolution in actie. Ze lieten weer een strakke dans zien. Zij hebben dit jaar een hele goede groei doorgemaakt en werden 3e in hun categorie.

United Souls en Sailing Souls deden zowel in de categorie Showdance en Modern mee. Beide groepen lieten weer 2 mooie dansen zien. In de categorie Showdance behaalde Sailing Souls daarmee een verdiende tweede plaats.

Voor het eerst deden er ook een aantal meiden mee in de categorieën Duo dans Modern en Showdance. Ook hebben een aantal meiden solo een dans laten zien. Heel spannend natuurlijk voor ze maar op het podium was daar niets meer van te zien en dansten ze een aantal mooie prijzen bij elkaar.

Duo's modern jazz 9+: 1e prijs Babs Hengeveld & Bo Freriks 2e prijs Jill Vriese & Ninthe Tebeest

Duo's modern jazz 13+: 2de prijs Floor Westervelt en Maud Hengeveld

Showdance 13+: 1ste prijs Bo Heijnen en Tesse Piek

Al met al een zeer geslaagde dag en kan Danzarte terugkijken op een prachtig dansseizoen en na de vakantie gaan we ons weer voorbereiden op een nieuw dansseizoen met nieuwe uitdagingen.

Meer berichten