Genieten van Music on the Farm
Genieten van Music on the Farm (Foto: PR)

Succes voor Country Music on the Farm

Zondagmiddag 8 juli was er op landgoed Eppink het 1e Country Music on the Farm. De organisatie was in handen van Sandra Vanreys en Erwin Stolte die benaderd zijn door de eigenaren Jan en Joke Mateman.

"Het was voor ons de eerste keer dat we dit concert organiseren en we hopen natuurlijk erop dat we er een jaarlijks evenement van kunnen maken", vertelde en opgeluchte Vanreys en Stolte na afloop. "Je bent natuurlijk met een buiten evenement afhankelijk van het weer en de opkomst van het publiek". De zon scheen volop en het toegestroomde publiek die veelal per fiets waren gekomen , konden heerlijk genieten in de schaduw onder de bomen van de artiesten Hans Venneman, Erwin Stolte, Merel Geerdink en Sandra Vanreys.

De binnenplaats van het Landgoed was speciaal in "country style" aangekleed met strobalen, , tafeltjes en stoelen en Catering T Noorden zorgden voor de versnaperingen. Er werd zelfs de typische Amerikaanse Hamburgers en broodjes Hot dogs gereserveerd op houten plankjes . De sfeer was ontspannen en het publiek had het enorm naar hun zin. RTV Achterhoek was aanwezig om alles te filmen. In de pauze was er de mogelijkheid de bloementuin en de schuren met gereedschappen te bekijken. Het muzikaal programma startte om 14.30 uur en was rond de klok van 17.15 uur afgelopen. Nu is het wachten tot volgend jaar voor de 2 e editie van Country Music on the Farm.

Meer berichten