Scouting Aalten helpt met 137 vrijwilligers op Zwarte Cross

Aankomend weekend is het dan weer zo ver het grootste festival, in ieder geval van Nederland, begint. De Zwarte cross is sinds zij in Lichtenvoorde zitten een mooie inkomstenbron voor vele vrijwilligersverenigingen. Voor Scouting Aalten is dat al sinds de 1e keer, 12 jaar geleden, de campingwinkel.

Als scouting zijn we gespecialiseerd in het leveren van inmiddels ruim 130 personen voor de verkoop van allerhande producten aan de campinggasten en het Rennerskwartier. Daarnaast verzorgen wij ook de trayuitgifte (bier en water tegen goedkoper tarief) voor de campinggasten en de zogenaamde opblaasservice, waar op donderdag, vrijdag en zaterdag gratis uw luchtbed wordt opgepompt. Deze opblaasservice wordt zelfs geheel, inclusief apparatuur door onze scouts geleverd.
Het aantal vrijwilligers wat meehelpt op de Zwarte Cross is groter dan het totaal aantal leden en dan te bedenken dat de meeste leden niet mogen meehelpen vanwege de leeftijdsgrens van 18 jaar. Wij hebben ouders waarvan de kinderen inmiddels al weer van de Scouting af zijn, opa's en oma's en de leeftijd verschilt van 18 jaar tot 66 jaar. De meeste vrijwilligers zijn er al gemiddeld 8 jaar bij, dus eenmaal voor ons aan het werk dan kom je vaker. Wij sluiten elk jaar na de Zwarte Cross af met een BBQ welke door onze samenwerkingspartner Jumbo Leussink wordt verzorgd! Op naar de volgende 10 jaar Zwarte cross.

Meer berichten