Mandy te Loo: ''Bij Huid en zo zijn de behandelingen gericht op ontspanning en verzorging van lichaam en geest. Als je van binnen in balans bent, zie je dat van buiten.''
Mandy te Loo: ''Bij Huid en zo zijn de behandelingen gericht op ontspanning en verzorging van lichaam en geest. Als je van binnen in balans bent, zie je dat van buiten.'' (Foto: Vanessa Wassink)

Mandy te Loo opent Huid en Zo

Aalten lijkt te grossieren in jonge, ambitieuze ondernemers. Per 1 juni is Mandy te Loo 'Huid en Zo' gestart, haar eigen salon voor huidverbetering, huidverzorging en cosmetische behandelingen, gevestigd in het pand van Astrid Kempinks Yoga en Zo aan de Dijkstraat 44.

(door Corry Florijn)

AALTEN – Mandy: "Ik heb altijd al de intentie gehad om iets voor mezelf te beginnen. Ik begon met een opleiding tot haarstylist, gevolgd door schoonheidsspecialiste. Door verdere specialisaties ben ik breed opgeleid.
Gedurende mijn stage werkte ik al bij Wellness en Zo (een ander onderdeel van Yoga en Zo) en verzorgde massages, (sauna)arrangementen en workshops. Die mooie samenwerking tussen ons resulteerde in het openen van mijn eigen salon binnen Yoga en Zo.

"Met Astrid deel ik de visie de diepte in te willen, iets te willen betekenen voor anderen. We willen iets unieks neerzetten in Aalten. Het gaat om gezondheid en je goed voelen. Schoonheid van binnen en van buiten."

'Ik maak gebruik van natuurzuivere huid- en lichaamsverzorging en etherische oliën. Producten die het lichaam ondersteunen. Bij Huid en zo zijn de behandelingen gericht op ontspanning en verzorging van lichaam en geest. Als je van binnen in balans bent, zie je dat van buiten.'

Wat maakt ondernemen hier speciaal?
"Het creatieve van ondernemen vind ik leuk. En Aalten is een klein dorp, het is hier van ons-kent-ons. Het is mijn geboorteplaats en mijn familie en vrienden wonen hier. Ik heb het hier goed."

Waar kent men je nog meer van?
"Vroeger heb ik veel gesport, zoals dansen en fitness. Verder gewoon van mijn sociale leven hier, een feestje en een terrasje."

Wat is je grootste ergernis?
"Ik kan slecht tegen ondankbare mensen. Er is altijd wel iets waar je dankbaar voor kunt zijn."

Waar ga je graag uit?
"Overal in de Achterhoek. Naar festivals of een wijntje bij vriendinnen thuis."

Welke plaatsgenoot bewonder je?
"Astrid. Knap hoe zij dit heeft opgezet met passie voor haar vak. Ik vind haar perfectionisme bewonderenswaardig want ik kan nog wel eens chaotisch zijn."

Wat mis je nog in Aalten?
"Missen is een groot woord, maar Voor de jonge generatie mag het wel iets levendiger worden. Het Sjoksfestival was zó gezellig, dat soort dingen mag wel wat vaker."

Wat is de beste raad die je ooit kreeg? "Ik heb van huis uit meegekregen om je dromen waar te maken, je eigen pad te volgen en er voor te gaan. Leven is het meervoud van Lef. Maak van iedere dag iets moois. Je moet het geluk uit jezelf kunnen halen en niet voor een ander leven."

huidenzoaalten.nl

Meer berichten