De Van Zolingen muzikanten. Foto: PR
De Van Zolingen muzikanten. Foto: PR

Wijnfeest Aalten start met uniek optreden Van Zolingen

Muziek

AALTEN - Deze week is het vier dagen Wijnfeest in Aalten. Met alle dagen muzikanten uit de omgeving met als start op de donderdagavond het unieke optreden van ‘Van Zolingen’. Vader Robbie van Zolingen, bekend van vroeger van de ‘Eveningstars’ treedt op, samen met zijn dochter Maud en zoons Andy en Gilbert.

Maud, Andy en Gilbert van Zolingen ondersteunen veel van de evenementen van Stichting Aalten Promotie door hun enthousiaste en professionele muzikale bijdrage.
Uniek alleen al is donderdag het optreden van de drie broers en zussen samen. Met als extra bijzonderheid dat ze deze avond spelen met vader Robbie van 19.00 tot 22.00 uur.
Verder zullen veel bekenden van het Wijnfeest komen optreden: de Carel Jansen Band, Peter Baten & Bert Stoltenborg, Evert Stroet, Meike Ubbink en nieuw voor het Wijnfeest: Pop & Rock Koor Halle & Didam en uit Duitsland met zondag als afsluiter Swen O. Heiland.
Het belooft een mooi weekend te worden waar de horeca op de Markt en de Wijnboeren op de Markt samen de gastgevers van het weekend zullen zijn.
Ook bij de Horeca worden Duitse wijnen geschonken van de Wijnboeren. Ook zijn er volop hapjes bij de wijn te verkrijgen en naast wijn wordt er op het Aaltense Wijnfeest ook fris en een biertje geschonken.
Het Wijnfeest Aalten is van donderdag 8 tot en met zondag 11 juni. Elke wijnfeestdag zijn er verschillende starttijden, kijk hiervoor op de website.


www.wijnfeest-aalten.nl 

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant