BMC is klaar voor spektakel !
BMC is klaar voor spektakel ! (Foto: Roy Vultink)

BMC Toertocht en Motortreffen op 6 en 7 juli

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 juli wordt traditioneel weer het BMC Motortreffen achter Intratuin Bredevoort georganiseerd. Het beloofd opnieuw een spetterend motorweekend te worden in de weide achter het tuincentrum.

Het tweedaagse Treffen begint op vrijdag 6 juli rond 19.00 uur, de camping is al eerder geopend voor wie ook wil blijven slapen. Het avondprogramma wordt gevuld met muziek en gemotoriseerd vertier. Inmiddels ook al een traditie, is de toertocht op zaterdag. Verzamelpunt is als vanouds Het Ambtshuis in Bredevoort, zodat de oudjes de stoet motorrijders uit kunnen zwaaien. Dit is om 11.00 uur, vertrokken wordt er rond 11.30 uur.

De toertocht is een geleide tour waaraan elke motorrijder deel kan nemen, uiteraard geheel kostenloos. De BMC biedt de koffie onderweg van harte aan, en ook na afloop zal er op de weide een eenvoudige maaltijd aan worden geboden aan de bikers.

The JPR Strinxband op zaterdag
Een band die bekend staat om de pure passie voor rock, die op het podium gebracht wordt zoals de Stones dat deden in de jaren 70, dat is JPR Strinxband. The JPR Strinxband trakteert het publiek op covers en eigen werk, dat vol overgave de zaal in wordt geslingerd. Vanaf het begin in 1998, heeft de band veel podiumervaring op gedaan. De band verzorgde door de jaren heen diverse voorprogramma’s van bekende artiesten, denk aan ; Vengeance, Golden Earring, De Dijk, Normaal, Jovink, en Di-rect, White Cowbell Oklahoma, Kim Wilde, etcetera.

Daarnaast wordt opgetreden op festivals als Dicky Woodstock, E-pop en de Zwarte Cross. Bovendien is JPR de huisband tijdens het jaarlijkse Zonnerock festival in Lochem. Deze muzikanten zijn dus gepokt en gemazeld! Ook werden er verschillende cd’s met eigen werk uitgebracht in eigen beheer, waarvan ‘Since You’ve Been Gone’ de meest recente is, met daarop bijdragen van oa DeeDee Dekkers, en David Hollestelle van Herman Broods' Wild Romance. Het repertoire dat je kunt verwachten loopt uiteen van Bowie, Brood en Beatles tot Neil Young, ZZ Top, The Stones, Dire Straits en meer !

De BMC nodigt iedereen uit om eens te komen kijken, beide dagen zijn vrij toegankelijk, op zaterdag wat vertier voor de kids, en er is een camping aanwezig !

Meer berichten