Langste dag wandeling bij Domme Aanleg

Hebt u er ook weer zo’n zin in om eens lekker naar buiten te gaan en een mooie wandeling te maken. Dan heeft u geluk want op 17 juni hebben we weer een aantal mooie nieuwe wandelroutes uitgezet. De afstanden zijn nog niet helemaal bekent maar we proberen alle routes langs onze pauzeplaats te laten komen.

Alle routes beginnen en eindigen bij de Domme Aanleg. De routes lopen zoals u van ons gewend bent ook deels over onverharde paden. Onderweg is er een pauze plek gecreëerd waar o.a. koffie en thee te verkrijgen zal zijn. Ook zal er een mogelijkheid zijn tot toiletbezoek.

Kosten voor de wandeling bedragen €5,00 per persoon. Dit is inclusief een kom heerlijke soep bij terugkomst. Op het pauzepunt is tegen een klein bedrag van €1,00 koffie, thee of frisdrank te verkrijgen.

Alle afstanden zijn vanaf 8:30 uur te starten. Routes korter dan 10 km kunnen tot 14:00 uur gestart worden. Routes langer dan 10 km kunnen tot 12:30 uur gestart worden.

Starten bij: Café Restaurant de Domme Aanleg, Lichtenvoordsestraatweg 87, Barlo/Aalten

Wij zijn druk aan het kijken naar nieuwe data voor de wandelroutes. Houd onze Facebook en uw mail in de gaten want als we meer weten hoord u het.

Voor vragen of opmerkingen kunt u mailen met: wandelenmetdommeaanleg@hotmail.com.

Meer berichten