AD’69 reeds na 5 minuten verslagen tegen MvR (0-3)

AD’69 was reeds na 5 minuten verslagen in de wedstrijd tegen MvR. Een lage schuiver verraste doelman Erik heuvel in de hoek (0-1). AD’69 wist dat het winnen moest al was het via penalties na verlenging om de 3e klasse te behouden. Maar het was tegen beter weten in. Na de 0-1 kwam AD’69 nog wel terug. Een vrije trap na 10 minuten ging inde muur en na 15 minuten had Reçep Kaya de kans op 1-1 toen hij allen vanaf links voor de keeper verscheen, maar tegen hem opschoot. AD’69 drukte toen nog wel.

MvR ( de club waar AD’69 trainer Arno Heersink volgend seizoen trainer is) speelde gemakkelijker de bal rond. AD’69 koin voorin waarin Dylan Bauhuis Timo v.d.Linden en Reçep Kaya speelden geen vuist maken. AD’69 miste eenvoudig weg te veel spelers voorin om het MvR moeilijk te maken. Toen ook nog Michiel Ebbers uitviel (Robin Raben kwam)na een vervelende overtreding van MvR was het helemaal gedaan. Dylan Bauhuis kreeg geel en dat zou niet de laatste zijn deze middag. Rust 0-1. AD’69 moest de 2e helft er aan trekken.

Maar na 55 minuten stond het 0-3 en wist AD’69 dat het gedaan was. Op een diep gespeelde bal van MvR kon de linksbuiten doorgaan en doelman Erik Heuvel die er nog wel uitkwam zag de bal over zich heen gaan. De bal zou echter naast gegaan zijn ware het niet dat de inkomende speler van MvR de bal toch nog net het laatste tikje kon geven (0-2) . Een schuiver van 20 meter waarbij de speler van MvR niets in de weg gelegd werd betekende dan de 0-3. AD’69 werd vervelend wat voetbal betreft. Men besefte dat het volgend seizoen 4e klasse zou spelen. Dylan kreeg zijn 2e geel en kon inrukken. ASD’69 wisslede nog wel. Bram Koelman en Djayen Baboe( nog geblesseerd) kwamen er bij maar konden niets meer uitrichten,. Ook MvR wisselde. Met nog geel voor Nick, Jeroen en Djayen werd het er niet leuker o. Sven Breuekelaar kreeg vlak voor tijd rood toen hij de speler van MvR in de 16 meter aantikte en MvR nog een penalty kreeg. Erik Heuvel redde heet schot van zijn collega doelman van MvR. En dus geen 0-4. AD’69 mag volgend seizoen het opnieuw proberen.

Meer berichten