Foto: Estinea

Groep Spelen Estinea naar Zwarte Cross

Aalten - Zaterdag 14 juli zijn cliënten van Estinea met hun groep Spelen, onder leiding van regisseur Theo Boesveld, uitgenodigd door de organisatie van de Zwarte Cross. Ze mogen met hun gezelschap maar liefst twee optredens geven op de theaterweide (andere apartigheidpodium) tijdens de middag. De eerste start om 13.15 uur en het tweede optreden om 15.15 uur.

De zes acteurs spelen het stuk Malmok, geschreven door Caro Wicher. Een verhaal rond de pelikaan Malmok die iets heel speciaals heeft gevonden en dit liefst zo lang mogelijk geheim wil houden. Een universeel verhaal voor alle leeftijden dat tot de verbeelding zal spreken door de mooie vormgeving en de speelse manier waarop het verhaal verteld en uitgebeeld wordt. De voorstelling wordt ondersteund door live muziek, er wordt gespeeld, gedanst en voorgedragen.

Muzikaal zal Rinus Wagener het geheel met accordeon omlijsten. De dans wordt ondersteunt door twee leden van DanzArte. De zes acteurs en hoofdrolspelers zijn: Johan Königskrämer, Wendy Wisselink, Dorien Halfman, Stefanie Lindner, Caspar Nijenhuis en Lisa Scheltens. De grime wordt verzorgd door eva van den Berg en Esther van den Berg van Faceboel en de coördinatie van het project ligt in handen van Talentverbinder Richard Jongetjes.

Het gezelschap zal de weken vooraf nog twee openbare try outs/generale optredens verzorgen die gratis te bezoeken zijn. Beide optredens starten omstreeks half acht in de avond (29 juni Borchuus Varsseveld en 6 juli Estinea locatie Herenstraat Aalten)

Meer berichten