De eerste editie van de carwash in 2017, bij Carwash De Luxe krijgt de auto een speciale behandeling.
De eerste editie van de carwash in 2017, bij Carwash De Luxe krijgt de auto een speciale behandeling. (Foto: PR)

Carwash bij AVA'70 klaar voor tweede editie

Op zaterdag 16 juni wordt er bij atletiekvereniging AVA’70 in Aalten een carwash gehouden. Deze carwash wordt op touw gezet door Team Happy Code. Team Happy Code is een club C/D junioren en trainers, die activiteiten organiseert om het groepsgevoel te vergroten.

AVA’70 voorzitter Rudi Meinen vertelt: “In de leeftijd waarin deze jongeren zich bevinden (tussen 12 en 15 jaar) stoppen veel jongeren met sporten omdat ze naar de middelbare school gaan, of omdat ze de sport minder interessant vinden. En dan komt Team Happy Code om de hoek kijken.”

De opbrengst van de carwash gaat volledig naar het Texel-kamp, dat aan het einde van de zomervakantie wordt gehouden. Op 24, 25 en 26 augustus gaan maar liefst 50 junioren en 10 trainers naar het zonnige eiland, midden in de Waddenzee. “Wat staat er op het programma? Een bezoek aan natuurgebied de Slufter, deelname aan een hardloopwedstrijd en heel veel plezier maken. Vorig jaar waren het kamp én de carwash een ongelofelijk succes. De kinderen vonden het geweldig om met elkaar plezier te hebben. We hopen dat het dit jaar net zo’n succes wordt”, zegt Joppe Roos, één van de initiatiefnemers van Team Happy Code.

Dus als u zaterdag 16 juni nog een plekje vrij heeft in uw agenda, kom gezellig naar AVA’70. Laat uw auto wassen, en steun de C- en D junioren van AVA’70 richting een geweldig Texel-kamp!

Meer berichten