Foto: Richard Jongetjes

Broodfonds in oprichting

Aalten - ZZP-er? En (nog) niks geregeld omtrent arbeidsongeschiktheid? Of al wel geregeld maar maandelijks veel geld kwijt aan een verzekering? In de gemeente Aalten is een Broodfonds in oprichting!

Op 23 april j.l. is er door Jan Helmink (penningmeester bij Broodfonds Achterhoek) verteld over het Broodfonds en zijn er vragen gesteld. Na inventarisatie bleek dat er genoeg animo is om een nieuw Broodfonds op te richten, maar dat er nog meer ZZP-ers bij in het Broodfonds kunnen!

De volgende bijeenkomst is op maandagavond 11 juni 2018 bij cafe Leuven, Landstraat 9. Inloop vanaf 19.00u, start om 19.30u. De kosten zijn € 2,50 voor een kopje koffie/thee.

Dit is een gecombineerde informatie- en afsprakenbijeenkomst. De bijeenkomst zal zo'n 2,5uur duren. Het eerste uur geeft Andre Jonkers van de Broodfondsmakers uit Utrecht een korte inleiding en beantwoord vragen van iedereen. Het tweede deel worden de afspraken besproken.

Heb je interesse om naar de bijeenkomst op 11 juni te komen en/of ken je mensen die geïnteresseerd zijn? Meld je dan aan via gastouderjiska@hotmail.com.

Voor meer informatie: www.broodfonds.nl.

Meer berichten