Breedenbroek viert Kermis

Breedenbroek - Van vrijdag 25 t/m zondag 27 mei organiseert het Gilde St. Paulus weer de jaarlijkse kermis, voor jong en oud is er een gevarieerd programma samengesteld

Op vrijdag 25 mei zal om 8.45 uur het Gilde onder muzikale begeleiding van Harmonie St. Antonius vanaf CR Koenders naar school lopen waar de kinderen worden opgehaald voor de kinderspelen op het voetbalveld. Voor de iets ouderen is er een schietbaan waar ze hun schietkunsten kunnen vertonen. Om 9.45 uur begint het fladderschieten voor de leden om de titel van fladderkoning 2018. Vanaf 15.00 uur is er een mooie fietstocht uitgezet van zo'n 45 km speciaal voor de oudere jeugd en ook niet-leden nodigen wij hier van harte voor uit, vertrek is vanaf zaal Koenders. s'Avonds vanaf 21.30 uur begint de jeugdavond (entree vanaf 12 jaar) met muzikale begeleiding van De Disco Kings.

Zaterdag om 6.00 uur begint de reveille in de dorpskern, na het ontbijt vertrekken we om 9.45 uur naar het schietterrein waar iedereen zich zal opmaken voor het vogelschieten en vogelknuppelen. 
Na het vogelschieten zal het middagprogramma zich voortzetten op het kermisterrein in het dorp.  
Zaterdagavond zal vanaf 21.30 uur de topfeestband uit Nijmegen DE B.A.B. voor de muzikale omlijsting zorgen, deze 10-mansformatie die ook altijd op de Nijmeegse Vierdaagse feesten optreed kent een uitgebreid repertoire en staat garant voor een spetterend feest.

Op zondagmorgen 10.00 uur is er een heilige mis voor leden en overleden leden van het Gilde St. Paulus waarna een vaandelhulde met muzikale begeleiding van Harmonie St. Antonius bij de pastorie zal worden aangeboden voor de koning, koningin, fladderkoning en jeugdkoningen.  
Vanaf 12.00 uur begint het frühshoppen met medewerking van onze buren uit Dinxperlo, de Götekapel die vanaf 16.00 uur zullen worden afgelost door de ervaren live 2-mans band XPLAIN die de kermis muzikaal zullen gaan afsluiten.

Meer berichten