Foto: JB Airdesign

CDA Aalten – Dinxperlo stelt springkussen beschikbaar

Het CDA is een partij met hart voor jeugd, clubs en verenigingen. Onze fractie in de gemeenteraad doet er ‘dagelijks’ alles aan om dit continu te vertalen in beleidskeuzes en (het ondersteunen van) initiatieven.

Het afdelingsbestuur van het CDA Aalten-Dinxperlo wil dit graag onderstrepen en kracht bij te zetten. In de zoektocht naar manieren om dit te doen, viel het oog op een springkussen. Dit springkussen (5x4 mtr.) is aangeschaft en kan kosteloos worden geleend door clubs en verenigingen. Staat er dus binnenkort een feest van de buurtvereniging, een open dag bij de sportvereniging, een bazaar bij de winkeliersvereniging, etc. op het programma, neem dan contact met ons op. De aanwezige kinderen zullen zich naar hartenlust vermaken op het springkussen!

Naast clubs en verenigingen kunnen ook CDA-leden het springkussen gratis gebruiken. Ideaal voor een feestje thuis of een familiedag! Ook voor onze leden geldt dat één telefoontje of mailtje volstaat.

De verdere praktische zaken (tips voor vervoer, gebruik en retourneren) worden besproken bij het maken van de reservering. Hiervoor kan contact worden opgenomen via mailadres cda.aalten.dinxperlo@gmail.com. Gelieve als onderwerp ‘springkussen’ te noteren. Ter info: het springkussen zit al op een aanhangwagen dus het enige wat nodig is, is een auto met trekhaak. “Makkelijker kunnen we het niet maken…”

We wensen u en jullie bij voorbaat heel veel plezier met uw / jullie activiteit of feest(je) en hopen dat het CDA hier door het beschikbaar stellen van ons springkussen aan bij kan dragen!

Meer berichten