Peter Melchers en Josien Krosenbrink
Peter Melchers en Josien Krosenbrink (Foto: Hans Hendriks)

'Good Medicine' bij Centrum Indianenverhalen

Veel mensen passen zich aan naar wat ervan ze verwacht wordt . Hoe meer je leeft naar wat je denkt dat hoort, hoe minder eigenheid ervan je over blijft.....en hoe groter de kans op depressies, ziektes en ander ongemak.

Mensen zijn bedoeld hun eigen unieke pad te vinden. Het is helpend om daarvoor uit je alledaagse patroon te stappen. Ervaar en ontdek wat allemaal ‘good medicine’ is als je deelneemt aan Pad van Kracht. Een driedaags programma, waarbij je ondergedompeld wordt in leren door ervaren, doen en voelen; waarin je veel buiten bent op ontdekkingsreis in jouw leven.

Pad van Kracht bevat lessen afkomstig van Sun Bear, een noord-amerikaanse medicijnman. Hij heeft hij programma’s ontwikkeld om de verbinding met ons lijf en met de aarde weer present en wakker te maken, om de levenskracht en levenslust die door ons heen stroomt gewaar te worden, te voelen en ernaar te leven: minder hoofd, meer hart.

Peter Melchers en Josien Krosenbrink van Centrum Indianenverhalen zijn begeesterd door de lessen van Sun Bear : eenvoudig en doeltreffend. Ruim 10 jaar laten ze deelnemers de vele vormen van ‘good medicine’ van Sun Bear ervaren ...met wondermooie resultaten.

Het driedaagse Pad van Kracht bieden ze dit voorjaar twee keer aan. Voor volwassenen van vrij. 20 tot en met zo. 22 april. Speciaal voor jongeren van 14 tot 18 jaar : van vrij. 27 t/m zo. 29 april.

In spiegel met de natuur vind je je eigen kracht, in contact met de aarde en je eigen aard kom je meer in contact met het léven dat door je heen stroomt. Ontdek je eigen unieke plek op aarde, precies zoals je bent.

Meer informatie bij Josien Krosenbrink: www.centrumindianenverhalen.nl of 0543-565540

Meer berichten