De langdurig zieke Lisa (14) en haar familie kregen de dag van hun leven. Ze mochten onder andere konijnen knuffelen. (foto: Stichting Opkikker)
De langdurig zieke Lisa (14) en haar familie kregen de dag van hun leven. Ze mochten onder andere konijnen knuffelen. (foto: Stichting Opkikker)

Opkikkerdag voor zieke Lisa

Zaterdag 7 april stond er voor Lisa (14) en haar gezin een unieke dag op de planning: hún Opkikkerdag. De ene na de andere verrassing stond deze dag op ze wachten. Met als doel? Alle zorgen even vergeten en met het hele gezin volop genieten. Lisa is namelijk langdurig ziek. Dit heeft veel impact op haar leven, maar ook op dat van haar ouders Maarten en Berlinda, haar broertje Thomas (9) en haar zusje Eva (7).

Aalten - Na een gezellig ontvangst, kon de dag beginnen! En de dag begon al heel goed, want er kwam een limousine aanrijden. Ze mochten allemaal instappen voor een uniek rit, zelfs inclusief politiebegeleiding! Vervolgens werden de mannen en vrouwen van elkaar gescheiden. Terwijl de vrouwen genoten van een ontspannend uurtje in de beautysalon, kregen Maarten en Thomas juist een kick van een avontuurlijke rit in een 4x4!

En dat was pas het begin van de dag. Met zijn allen namen ze ook een kijkje bij de kikker in het feestpaleis, volgden ze een kookworkshop, knuffelden ze met konijnen en werden ze op de foto gezet tijdens een echte fotoshoot! De dag werd afgesloten met een diner en optreden.


Alle zorgen even vergeten en met het hele gezin volop genieten

Lisa en haar gezin zijn opgegeven voor een Opkikkerdag door de pedagogisch en maatschappelijk medewerk(st)ers van het ziekenhuis waar Lisa onder behandeling is. Stichting Opkikker werkt inmiddels samen met ruim 90 ziekenhuizen in Nederland, waaronder alle academische. Zij hopen op deze manier aankomend jaar ruim 1800 gezinnen te helpen!

Meer informatie

Voor meer informatie over Stichting Opkikker kunt u een kijkje nemen op:

www.opkikker.nl

Meer berichten