Banner rookworstenactie voor AZSV jeugd. Foto: PR
Banner rookworstenactie voor AZSV jeugd. Foto: PR

Nog één week online AZSV rookworstenactie

Algemeen

AALTEN - De AZSV online-rookworstenactie is nog deze hele week. De opbrengst van de actie komt geheel ten goede aan de jeugd van AZSV. 

Naast de online actie verkoopt de jeugd ook rookworsten vanuit het Jumbo Leussink huisje bij de ingang van de supermarkt. Op vrijdag 14 en zaterdag 15 januari staat hier de jeugd van AZSV. Ook is er weer de Jeugd Team-Battle. Bij het ophalen van de bestelling kan de naam van het favoriete AZSV Pupillen of Junioren Team doorgegeven worden. Het pupillen- en juniorenteam met de meeste stemmen wint één minuut gratis winkelen in het snoep-pad van Jumbo Leussink. 

Via de website van AZSV www.azsv-aalten.nl/rookworsten zijn de rookworsten nog te bestellen tot en met 13 januari. Op zaterdag 15 januari is de Drive-by op het parkeerterrein van AZSV. Hier kan met de auto, fiets of wandelend de bestelling opgehaald worden. Ook kan er online gekozen worden de worsten te doneren aan de voedselbank. De opbrengst van deze actie gaat naar de jeugd van AZSV. Komende jaren zullen de jeugdteams gefaseerd voorzien worden van de rode AZSV trainingsjassen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit