Het digitale etalagespel. Foto: PR
Het digitale etalagespel. Foto: PR

Nieuw in Aalten: het Digitale Etalage spel

Algemeen

AALTEN - Een etalagespel zonder ervoor langs de etalages te lopen en toch de etalages van winkels en bedrijven in Aalten bekijken. Met dit spel, deze wedstrijd, zijn verschillende afhaalmenu’s te winnen van de Aaltense horecabedrijven. Stichting Aalten Promotie heeft dit bedacht om ook winkels, kappers en andere deelnemende bedrijven, welke door de coronaregels gesloten zijn, te laten zien en hun mogelijkheden aan te geven.

Het Aaltens digitaal Etalage spel kan worden gespeeld tijdens deze winterse weken en is te vinden op www.winkeleninaalten.nl  Iedereen, van elke leeftijd, kan hieraan meedoen. Van de etalages en panden in het centrum en ook van Nova-leden buiten het centrum zijn foto’s gemaakt en in elke etalage zijn dobbelstenen geplakt. 

De foto’s samen vormen een album waarlangs op internet gebladerd kan worden. Het aantal ogen op de dobbelstenen dient opgeteld te worden en het aantal ogen van alle etalages samen is het antwoord. 

Een bonusprijs kan worden verdiend door ook nog eens alle etalages te herkennen. De organisatie hoopt hiermee voor bezoekers een leuk spel te hebben gemaakt en de bedrijven, waarvan velen het lastig hebben op dit moment, even extra onder de aandacht te brengen. 

Bij de Aaltense winkels, ook die gesloten zijn, is het mogelijk producten te bestellen en af te halen. Kijk voor de winkels én voor het spel met deelnameformulier op www.winkeleninaalten.nl 

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit