Het Nationaal Onderduikmuseum. Foto: Ben Lammers

Het Nationaal Onderduikmuseum. Foto: Ben Lammers

Kerst in Kidsproof Nationaal Onderduikmuseum!

Algemeen

AALTEN - Museuminspecteurs van Museumkids, dat zijn kinderen tot en met twaalf jaar, hebben het Nationaal Onderduikmuseum Kidsproof bevonden. Het label Kidsproof museum betekent dat kinderen het museum enorm waarderen.

Het museum is beloond met een prachtig cijfer: een 8,7! Het Nationaal Onderduikmuseum is heel erg blij met dit predicaat en hoopt hierdoor nog meer kinderen en hun ouders te mogen ontvangen. Kinderen kunnen museuminspecteurs worden door musea te beoordelen op de website van Museumkids. 

Het Nationaal Onderduikmuseum trakteert vanwege dit goede nieuws en geeft daarom een cadeautje… Tijdens de kerstvakantie mogen kinderen tot en met twaalf jaar, onder begeleiding van een betalende volwassene, gratis het museum bezoeken. 

Wanneer, waar en voor wie?
Speciaal voor de kerstvakantie zijn er in het Nationaal Onderduikmuseum verschillende opdrachtjes verstopt. En na afloop van deze familiespeurtocht ligt er ook nog een beloning onder de kerstboom voor de kinderen klaar. De actie loopt tijdens de kerstvakantie van 25 december tot en met 9 januari 2022. Inschrijven voor deze activiteit is niet nodig, een tijdslot reserveren wel. www.onderduikmuseum.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant