Actie voor minima. Foto: PR
Actie voor minima. Foto: PR

Oproep Kerstpakket-actie minima ‘Veur Dinxper - Deur Dinxper’

Algemeen

Oproep Kerstpakket-actie minima ‘Veur Dinxper - Deur Dinxper’

DINXPERLO - De Kerst komt in zicht. Daarom bij deze een oproep voor de Kerstpakkettenactie van ‘Veur Dinxper-Deur Dinxper’. De dames van dit initiatief zetten zich in voor gezinnen in Dinxperlo en aangrenzende plaatsen, die het met wat minder moeten doen. Vanaf nu kunnen mensen zichzelf of iemand anders opgeven voor het ontvangen van een Kerstpakket.

Wie komt in aanmerking? Dat zijn gezinnen/echtparen/alleenstaanden die het met wat minder moeten doen. Mensen uit Dinxperlo of aangrenzende plaatsen die graag een Kerstpakket zouden ontvangen kunnen zich aanmelden. Een ander opgeven die aan de voorwaarden voldoet, die met Kerst iets extra’s is gegund, kan ook. 

Kerstpakketten mogen gedoneerd worden en kunnen ook nog na Kerst afgegeven worden, deze worden gebruikt voor de wekelijkse uitgifte aan de vaste gezinnen.

Opgave kan tot uiterlijk donderdag 16 december via een persoonlijk bericht op facebook, per app of telefonisch bij één van onderstaande personen, bij deze dames kunnen de kerstpakketten die men wil doneren worden afgegeven.

Monica Jansen, Lage Heurnseweg 11a , tel. 06-44 80 62 40
Brigitte Rougoor, Hagtweg 10, tel. 06-30 85 73 75
Annette Rougoor, De Meibrink 2, tel. 06-57 76 39 30
Rianne Jordens, Beatrixstraat 21, tel. 06-22 14 92 09
Nicole Koskamp, Terborgseweg 50, Breedenbroek, tel. 06-40 51 99 64
Els Gerritsen-Rougoor, Reehorsterlaan 97, tel. 06-12 87 42 71

Uitgifte Kerstpakketten
De pakketten kunnen coronaproof opgehaald worden, volgens de richtlijnen van het RIVM en in overleg met de gemeente. De datum van uitgifte wordt bekend gemaakt bij opgave. Is ophalen echt niet mogelijk, dan kan het in overleg ook bezorgd worden!  Alles word uiteraard discreet behandeld.


Facebook: “Veur Dinxper-Deur Dinxper” 

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit