Een kerststalletje. Foto: PR
Een kerststalletje. Foto: PR

Kerststallen gezocht voor kerststallentocht in Dinxperwick

Algemeen

DINXPERLO/SUDERWICK - Van zaterdag 11 december tot en met donderdag 6 januari 2022 (Driekoningen) organiseert Rosi Tuente in samenwerking met de stad Bocholt, de gemeente Aalten, de plaatselijke parochies en andere sponsoren de vierde editie van de internationale kerststallentocht in ‘Dinxperwick’ en omgeving, waarbij het Kerstfeest wordt verbeeld door een grote diversiteit aan kerststallen.

Oproep
De organisatie is nog dringend op zoek naar kerststallen met figuren die in die periode ter beschikking kunnen worden gesteld. Er zijn inmiddels meer dan 60 tentoonstellingslocaties gevonden, zoals winkels, kerken, bejaardencentra, scholen, cultuurhuizen, particuliere etalages of carports. De vraag luidt: “Heeft u nog een kersstal in uw bezit die daar geplaatst kan worden?”

Het zou mooi zijn om weer zoveel mogelijk verschillende kerststallen tentoon te stellen, van klassiek-antieke ontwerpen tot abstract-modern of zelfgemaakt. Van verschillende materialen en van groot tot heel klein. Dit kunnen bijvoorbeeld ook kerststallen zijn gemaakt van Lego of Playmobil. Alles is welkom!

Voor opgave of meer informatie kunt u tot 7 december contact opnemen met Rosi Tuente via telefoonnummer +49 (0)2874-610 of mailen naar: tuente@freenet.de 

Hazen-zoekspel
De kerststallentocht leverde voorgaande jaren veel positieve reacties op. Vooral vorig jaar, ten tijde van de corona restricties, was de route bijzonder populair en trok het veel bezoekers. Ook dit jaar zal er weer een ‘hazen-zoekspel’ in de tentoonstelling geïntegreerd worden, met vele leuke prijzen. De folders met de route zijn vanaf begin december beschikbaar. Kijk voor meer informatie op www.dinxperwick.info

Kerststalletjes gezocht voor tentoonstelling. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit