Bedankje voor vrijwilliger in Gelderland

Algemeen

REGIO - De provincie Gelderland en de Leefbaarheidsalliantie geven inwoners van de provincie de gelegenheid om een vrijwilliger in het zonnetje te zetten. Mensen die een vrijwilliger kennen die zich belangeloos inzet voor de gemeenschap, die het verdient om eens een bedankje te krijgen, kunnen deze vrijwilliger voordragen in het kader van ‘Gelderland Bedankt’.

De provincie geeft 100 bedankjes weg aan Gelderse vrijwilligers. Laat weten wie de ultieme vrijwilliger is en geef deze persoon op via www.gelderlandbedankt.nl. Dit kan uiterlijk tot 1 december. De vrijwilliger ontvangt dan een leuk bedankje op 7 december, de Nationale Vrijwilligers dag, met een persoonlijke boodschap van degene die de aanmelding heeft gedaan.

Deze actie is onderdeel van de campagne ‘Gelderland Bedankt!’, een initiatief vanuit de provincie Gelderland. Met de Bedank Bank reist een filmploeg langs zeven initiatieven in de provincie waar het initiatief én een speciale vrijwilliger in het zonnetje worden gezet. 

Zo ook bij voetbalvereniging DVV uit Duiven. Door vriendschap vooruit, dat is wat hen kenmerkt. Een gezellige, sportieve club waar veel werk wordt verzet. Bijvoorbeeld door vrijwilliger Jan. Hij wordt in het zonnetje gezet op de Bedank Bank. Kijk voor de hele video en andere initiatieven op www.gelderlandbedankt.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit