AD leek de periodetitel te pakken. Foto: PR

AD’69 geeft periodetitel weg

Algemeen

AALTEN - AD’69 gaf het vandaag wel heel erg makkelijk weg. Er stond een periodetitel op het spel maar het lukte AD niet om deze te pakken. De 0-2 voorsprong werd in de tweede helft weggegeven.

Na de 0-1 en zelfs de 0-2 vlak voor rust leek het een makkelijke partij te worden, echter AD’69 had er een harde kluif aan om Breedenbroek naar een nederlaag te leiden. Sterker nog, Breedenbroek had helemaal geen zin om deel uit te maken van het machtsspel tussen FC Bergh en AD’69. Breedenbroek speelde zijn eigen spel en kreeg het voor elkaar om AD’69 zo moeilijk te maken dat het uiteindelijk 2-2 werd. Dat had geen probleem hoeven te worden zolang FC Bergh ook gelijk zou spelen. En dat werd het dus niet, FC Bergh nam in de laatste minuut een voorsprong en daarmee stak het AD’69 de loef af. FC Bergh wint de eerste periodetitel.