De route is goed bewegwijzerd. Foto: Karin Stronks
De route is goed bewegwijzerd. Foto: Karin Stronks

Snorrentocht nog een week te lopen

AALTEN – De Snorrentocht voor het goede doel Movember kan in de maand november nog gelopen worden. Er kan gekozen worden uit drie afstanden, 6, 12 of 20 kilometer. Bij De Ahof kunnen de routes worden gehaald, daar gaan de wandeltochten ook van start. De zes kilometer-tocht is een mooie route door een stukje Haart. 

Bij De Ahof staan in een blauwe kast de drie A-viertjes waar de routebeschrijvingen in zitten. Ook kan een QR code worden gescand maar het advies luidt om toch even de papieren versie mee te pakken. De route is afwisselend en voert over harde wegen, zandwegen en bospaadjes. Vergissen is vrijwel uitgesloten, de beschrijving en bewegwijzering is prima. Op zondag 21 november is het weer uitstekend, meerdere wandelaars hebben deze dag gekozen om de tocht te gaan lopen. 

Op het A-viertje waar de route is beschreven staat een QR code en de naam van de website waar de donaties kunnen worden gedaan. De actie loopt nog de hele maand november, op elk gewenst moment kunnen belangstellenden meedoen met de actie.

De wandeltochten zijn uitgezet door de zingende mannen van Dutterwattoo, zij vragen aandacht en donaties voor Movember, de organisatie die zich inzet om de gezondheid van de man te verbeteren. Er overlijden te veel mannen jong aan aandoeningen als prostaatkanker, teelbalkanker, mentale gezondheidsproblemen en zelfmoord. 

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden