The Clarks. Foto: PR
The Clarks. Foto: PR

Ouwelullenparty bij café Leuven met The Clarks

AALTEN – De traditionele Ouwelullenparty is terug! Eén groot feest op zondag 7 november van 15.00 tot 20.00 uur voor oudere jongeren met The Clarks, de huisband van Veronica Inside. Een middagje genieten van classic rock muziek van hoog niveau, puur nostalgie! In het voorprogramma en tussendoor draait Dj Mister Disco heerlijke hits uit de jaren ’80 en ’90. De kaartverkoop is in volle gang, via het evenement op Facebook, kaarten zijn ook te reserveren door te ‘bellen en bestellen’.

Door Karin Stronks

De gebroeders Paul en Wilco Leuven zijn blij dat de Ouwelullenparty weer gehouden kan worden. Paul vertelt: “De lockdown is voorbij, cafés kunnen weer open, mensen hebben weer zin in uitgaan, fantastisch! Dus zijn we een datum gaan zoeken voor de traditionele Ouwelullenparty. Meestal organiseren we deze happening rond kerst en oud-en-nieuw maar die dagen vallen in het weekend. Daarom halen we het evenement naar voren, zondag 7 november is het zover!” 

Het is Wilco en Paul gelukt om The Clarks naar Leuven te halen, de huisband van Veronica Inside. The Clarks staan garant voor onvervalste classic rockmuziek van hoog niveau. De vijfkoppige Haagse band heeft talloze succesvolle optredens gedaan bij bedrijfs- en privé feesten in Nederland en over de hele wereld, bijvoorbeeld Italië, Amerika, Monaco, India en Zuid Afrika. Wilco: “Een feest van herkenning voor onze doelgroep, de oudere jongeren!” 

Het publiek wordt warmgedraaid door Mike van Doorn, als Dj Mister Disco draait hij heerlijke jaren ’80 en ’90 disco-hits. “Mister Disco zal het voorprogramma verzorgen en ook als The Clarks even pauze nemen zorgt hij voor een lekker stukje muziek uit vervlogen tijden. We gaan voor een middag vol nostalgie, we beginnen op tijd en de ‘ouwelullen’ kunnen bijtijds weer naar huis!” 

De voorverkoop is op 11 oktober van start gegaan via het evenement ‘Ouwelullenparty 2021 - Zondagmiddag editie’ op Facebook. “Er zijn nog een beperkt aantal kaarten te koop via social media maar ook ‘bellen en bestellen’ is mogelijk. We gaan voor een geweldig mooie middag/avond met een mooi stukje muziek en gezelligheid. Wij zeggen: regel een oppas en kom naar de Ouwelullenparty met The Clarks en Mister Disco op zondag 7 november!”

Kaarten à 6,50 euro, exclusief fee, zijn te koop via Facebook of ‘bellen en bestellen’. Tel: 0543-472 355. Ouwelullenparty, zondag 7 november van 15.00 tot 20.00 uur, café Leuven, Landstraat 9, 7121 CM Aalten, leeftijd: 21+. Alleen toegang met geldige corona-QR-code en een geldig ID-bewijs.


cafe-leuven.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden