Werkplaats Kempers Aalten. Foto:  Eigen foto
Werkplaats Kempers Aalten. Foto: Eigen foto

Auto Kempers neemt Bosch Car Service Aalten over

AALTEN – Bosch Car Service Aalten, specialist in advies, onderhoud en reparatiewerk aan alle merken auto’s, wordt overgenomen door Auto Kempers, erkend reparateur en verkoopagent van onder andere het merk Opel. De capaciteit van Bosch zal per 1 november worden overgeheveld naar locatie De Driehoek 1, het bedrijfspand van Kempers.

Door Karin Stronks

“Bosch Car Service Aalten gaat stoppen met de werkzaamheden aan de Broekstraat omdat er geen opvolger gevonden kon worden voor Bennie Kampshof, bedrijfsleider bij Bosch, die met pensioen gaat. Omdat wij de ruimte hebben en Bosch een toonaangevend bedrijf is willen we de overname realiseren.” Aan het woord is Arjen Kempers, samen met zijn broer Cor Kempers directie van Auto Kempers B.V.

Bosch Car Service Aalten is ontstaan toen garage Volvo Winkelhorst (nu Dorcas, red.) is gestopt. Drie werknemers zijn daarna voor zichzelf begonnen en hebben het repareren, onderhoud en advies voortgezet. De formule Bosch Car Service, die bij het bedrijf wordt gehanteerd, is een begrip en is 100 jaar geleden van start gegaan. “Wij zullen na de overname dezelfde uitstekende service bieden, zoals klanten het gewend zijn.” 

Waarom deze overname? Arjen: “Er verandert heel veel in de autowereld. Ook qua service en onderhoud. Omdat Bosch Car Service een goed aangeschreven bedrijf is, ook in de leasewereld, hebben wij dit besluit genomen. Het zou jammer zijn om het niet te doen, hier aan de Driehoek hebben we de capaciteit en kunnen we de Bosch klanten dezelfde service bieden.” Op 1 november is de overname een feit. 

Arjen geeft aan: “Hierbij wil ik graag benadrukken dat we Bosch Car Service Aalten zullen voortzetten naast ons huidige bedrijf en werkzaamheden. Dus voor onze Opel klanten verandert er niets. We blijven gewoon dealer, de verkoop van nieuwe auto’s en occasions verzorgen, werkplaats- en was-service bieden. Alles wat de klant van ons gewend is blijft intact. We bieden er vanaf november een extra service bij.” 

De Bosch klanten zijn middels een brief op de hoogte gesteld van de overname. Op korte termijn valt bij de klanten van Auto Kempers ook een informatieve brief op de mat. “We kijken uit naar de overname en zien het als een geweldige aanwinst voor ons bedrijf. Maar ook de Bosch Car Service klant heeft er baat bij. Eigenaren van alle automerken kunnen nu voor advies, onderhoud en reparatiewerk en alle andere autozaken, waaronder autoverzekeringen en pechhulp, hier aan De Driehoek terecht.”


autokempers.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden