<p>Drie jonge clubkampioenen op het ereschavot. Foto: Mees Prinsen</p>

Drie jonge clubkampioenen op het ereschavot. Foto: Mees Prinsen

IJzersterke clubkampioenen AVA’70

AALTEN - Het eerste weekend van oktober is jaarlijks bij AVA’70 gereserveerd voor de traditionele clubkampioenschappen. De leden krijgen tijdens dit sportieve evenement de gelegenheid om hun kunsten te vertonen tijdens een heuse meerkamp. 

Het evenement mocht zich verheugen in een grote belangstelling en een mooie bijkomstigheid was dat ook publiek weer welkom was om de atleten aan te moedigen. Wapperende vlaggen, kleurrijke ballonnen en lekkere muziek zorgden voor een extra puike sfeer. Vanaf 10.00 uur begon het sportieve feest en gingen de pupillen van start met hun meerkamp. 

Sprint, vortex, hurk-hoog, sling en meters maken waren de bekende onderdelen die voor de talentjes op het programma stonden. Er werd flink gestreden, maar wat daarnaast vooral opviel was het grote plezier dat er vanaf spatte. Nadat de scores waren genoteerd en de punten geteld, volgde de prijsuitreiking, waarbij niet alleen de winnaars in de prijzen vielen, maar de organisatie had voor alle deelnemers een medaille in petto. 

Naast de zeer geslaagde ochtend van de Clubkampioenschappen voor pupillen was het na de lunch de beurt aan de junioren en senioren om hun vorm te tonen. Er brandde gelijk vanaf het begin een flinke strijd los op de onderdelen sprint, kogelstoten discuswerpen, hoogspringen en de afsluitende middellange afstand. De sportieve middag leverde sterke clubkampioenen op, maar ook heel veel sfeer en gezelligheid.

Winnaars van de AVA’70 Clubkampioenschappen 2021: Mini pupillen jongens: Bryan Rensink, Mini pupillen meisjes: Lola van Eerden, pupillen C jongens: Jens Vervelde, pupillen C meisjes: Manouk Weber, pupillen B jongens: Lars Wamelink, pupillen B meisjes: Linde van der Penne, pupillen A jongens: Glenn Wassink, pupillen A meisjes: Laura Wisselink, junioren D jongens: Sven Vriezen, junioren D meisjes: Amber ter Horst, junioren C  jongens: Tim Houwers, junioren C meisjes: Esmée Holstein, junioren B jongens: Twan Meinen, junioren B meisjes: Merel Wamelink, junioren A jongens: Diederik Lensink, senioren mannen: Gert-Jan Bentert.    

Uiteraard kijkt de organisatie met erg veel plezier terug op de AVA’70 Clubkampioenschappen 2021, die plaatsvonden op de geheel gerenoveerde atletiekbaan en onder het toeziend oog van veel publiek.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden