<p>Studiekring 50 plus bespreekt diverse onderwerpen. Foto: PR</p>

Studiekring 50 plus bespreekt diverse onderwerpen. Foto: PR

Studiekring 50 plus in de Bibliotheek Aalten zoekt nieuwe leden

AALTEN - 50-plussers die na of naast hun werk nieuwe mensen willen blijven ontmoeten en op een leuke manier betrokken willen zijn bij de actualiteit, kunnen terecht bij de studiekring 50 plus in de Bibliotheek Aalten.

Schrikken van het woord ‘studie’ is niet nodig, in de praktijk gaat het om het met elkaar bespreken van zelf gekozen onderwerpen, van eigen ervaringen en inzichten die deelnemers met een ander willen delen. Dit gebeurt in een groep van tien tot maximaal vijftien deelnemers. 

Deelnemers dragen om beurten een onderwerp aan, waar na de koffiepauze wat dieper op in wordt gegaan. Dit kan zijn in de vorm van een presentatie of discussiepunt. De onderwerpen hebben vaak betrekking op de actualiteit, op eigen hobby’s en interesses of opgedane kennis. Zo blijven de leden van de studiekring samen op een plezierige manier op de hoogte van allerlei ontwikkelingen. 

De studiekring kenmerkt zich door eigen inbreng, respect voor elkaars inzichten en interessante gedachtewisselingen. Daarnaast draagt zij bij aan een uitbreiding van de sociale contacten. Kijk op www.achterhoeksepoort.nl voor meer informatie. 

Aanmelden
De studiekring 50 plus komt iedere eerste maandag van de maand tussen 10.00 en 12.00 uur bij elkaar in de Bibliotheek Aalten aan de Lage Blik 28. Deelname is gratis. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via tel. 088-0062929 of e-mail debibliotheek@achterhoeksepoort.nl Inschrijven in de bibliotheek zelf kan ook.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden