De jubilarissen van SV Bredevoort. Foto: PR
De jubilarissen van SV Bredevoort. Foto: PR

Veel jubilarissen bij SV Bredevoort

Algemeen

BREDEVOORT - Op de algemene ledenvergadering van SV Bredevoort, die begin oktober plaatsvond, zijn veel trouwe leden in het zonnetje gezet. Mede door de maatregelen gedurende het afgelopen seizoen waren ook enkele leden aan de beurt van de vorige, afgelaste ledenvergadering.

Alle aanwezige leden werden één voor één door de voorzitter naar voren geroepen nadat een korte samenvatting werd gegeven van alle activiteiten die de leden hebben uitgevoerd voor de vereniging. Op deze ALV hadden we maar liefst 22 leden die een mijlpaal bereikt hebben SV Bredevoort.

Tevens hebben enkele van de leden een extra speldje mogen ontvangen. Zo werden Marko Sheridan, Benno Sheridan, John Sheridan, Joke Verwaaijen en Eddy Tiggeloven benoemt tot ‘Lid van Verdienste’ voor de enorme inzet in combinatie met het langdurige lidmaatschap. En als hoogtepunt van de avond heeft het bestuur zelfs nog een jubilaris benoemd tot ‘Erelid’ van SV Bredevoort. Deze titel werd gegeven aan Jurrit Jetten. 

Op de foto, staand van links naar rechts: Jan Berkelmans, Benno Sheridan, Michiel Rave, Thijs Navis, Maarten Scholtz, Luuk Wensink, Marko Sheridan, Joke Verwaaijen, Theo Verwaaijen, Eddy Tiggeloven, Nick Essink en Berti Rave. Op de foto, knielend van links naar rechts: Jos Migchelbrink, Jurrit Jetten en John Sheridan.

Op de foto ontbreken: Jimmie Klein Goldewijk, Joost Navis, Mike Voltman, Marco Geurink, Geert te Hennepe, Roy Blekkink en Ruben Anvelink. Zij ontvangen de bijbehorende attentie in een later stadium. Het bestuur van SV Bredevoort is erg trots op zo veel trouwe leden die zich ook nog eens inzetten (of ingezet hebben) voor de vereniging.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant