Pim Pam Pet. Foto: Angelique Jongetjes
Pim Pam Pet. Foto: Angelique Jongetjes

Spelletjes aan tafel tussen jong en oud

AALTEN - Onder de noemer ‘Pim pam pet , jong en oud spelpret’ kunnen senioren uit de kern van Aalten deelnemen aan een leuk project. Senioren die zin hebben om deze winter twee Zorg en Welzijn leerlingen op bezoek te krijgen om Pim Pam Pet te spelen aan tafel? Dat kan! 

Op de woensdagen 3 en 17 november, 1 en 15 december, 12 en 26 januari komen twee derdejaars Zorg en Welzijn leerlingen van het VMBO Schaersvoorde Stationsplein bij de senioren op bezoek tussen 11.00 uur en 12.30 uur om bordspelletjes te doen. De laatste dag zal er een gezamenlijke activiteit worden georganiseerd met alle deelnemers.

Het doel is de gezelligheid van bordspelen bij de thee of koffie te ervaren. Er wordt gestart met Pim Pam Pet. De tweede ronde is wat de senioren de leerlingen gaan aanbieden. Dit kan bijvoorbeeld Rummikub, ganzenbord, mens-erger-je-niet zijn of een ander bordspel. De leerlingen brengen Pim Pam Pet mee, senioren zorgen zelf voor het andere spel. 

Senioren die mee willen doen kunnen zich vanaf maandag 25 oktober telefonisch aanmelden bij de receptioniste van Schaersvoorde, tel.: 0543- 491 400. Voor een paar gezellige uurtjes bordspelletjes doen! Initiatiefnemers van dit project zijn VMBO Schaersvoorde Stationsplein en Talentverbinder Richard Jongetjes. 

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden