<p>Mart Hillen. Foto: Eigen foto</p>

Mart Hillen. Foto: Eigen foto

Mart Hillen in De Hofnar in Aalten

AALTEN - Zaterdag 23 oktober vanaf 20.00 uur treedt Mart Hillen op met zijn programma Mart & Movies in Evenementencentrum De Hofnar in Aalten.

Mart Hillen, geboren in Lichtenvoorde, was in 2016 winnaar van Rabo on Stage en van de Finger Style Academy award in Amsterdam. Van 2018 tot en met voorjaar 2021 trok Mart langs de theaters met zijn voorstelling In Concert. Door de coronamaatregelen is een aantal concerten in 2019 en 2020 afgelast. In Aalten brengt hij zijn nieuwste theaterconcert Mart & Movies, waarin hij nieuwe arrangementen van filmmuziek laat horen. 

Mart Hillen heeft zich het Fingerstyle eigen gemaakt. Fingerstyle betekent in het geval van Mart dat hij basgitarist, gitarist en drummer in één is. Hij bespeelt de snaren met zijn vingers (soms ook met plectrum) en drumt tegelijkertijd op de klankkast van zijn gitaar. In zijn eentje is hij als het ware een volwaardige band. Hij was te gast op 3FM, stond op de Zwarte Cross en in het voorprogramma van de Edwin Evers Band en MAAN. 

In zijn nieuwste theaterprogramma vertelt Mart Hillen over zijn passie voor films en muziek. Hij spelt de door hem opnieuw gearrangeerde filmmuziek uit klassiekers als Titanic en Mission Impossible, maar ook uit recente films als Bohemian Rhapsody over Queen en Yesterday over The Beatles. Op indrukwekkende wijze laat hij het publiek genieten van zijn virtuoze gitaarspel.  

Het theaterconcert zal plaatsvinden in de intieme sfeer van de serrezaal van De Hofnar, Polstraat 7 in Aalten. Aanvang 20.00 uur. Zaal open 19.30 uur. Kaarten à 15,00 euro zijn te verkrijgen via de website www.streektheateraalten.nl

En tickets zijn te koop bij boekhandel Messink en Prinsen, Landstraat 39 in Aalten, Boekhandel Meneer Kees, Bredevoortsestraatweg 3 in Aalten of ’s avond voor zover voorradig aan de kassa van het evenementencentrum De Hofnar, Polstraat 7 te Aalten. De dan geldende coronaregels worden in acht genomen.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden