Neil Diamond tribute. Foto: Eigen foto

Neil Diamond tribute. Foto: Eigen foto

Veelzijdig programma Streektheater

Algemeen

AALTEN - Er is weer een veelzijdig programma samengesteld door het Streektheater, veel streekcultuur aangevuld met Nederlandse tinten.

Op 23 oktober 2021 treedt Mart Hillen op. Mart komt uit Lichtenvoorde, is gitarist, bassist en drummer ineen. Hij staat op de planken met zijn nieuwste theaterprogramma. 

Jan Ottink met zijn Band zal op 6 november liedjes en vertellingen ten gehore brengen. 20 november 2021 treedt de Johnny Cash memorial Band op met ‘A Hundred Highway’. 

11 december is het podium beschikbaar voor de Greatest U2 coverband L.A. Vation uit Los Angeles. Het betreft een staconcert. 14 en 15 januari 2022 is gereserveerd voor Helligen Hendrik met zijn voorstelling ‘Wen d’r mar an’, zwartgallig en chagrijniger dan ooit...

19 februari staat de Neil Diamond Memories Band, bestaande uit elf ervaren en bevlogen muzikanten op de planken. 5 maart 2022 komt Country singer- en songwriter Dick van Altena met zijn Quintet naar Aalten. 

Op 26 maart is een toneelstuk van ’t Buurtschap over de februari staking in 1941 in Amsterdam te zien. 30 april 2022 komt cabaretier Thijs Kemperink die samen met zanger en songwriter Erwin Nijhoff het programma ‘Muiters’ op het podium brengt.  Alle negen voorstellingen voor maar 110 euro.

Om de voorstellingen te kunnen bezoeken is een coronatoegangsbewijs nodig. Bezoekers krijgen een vaste zitplaats. Men hoeft dan geen 1,5 meter afstand te houden. Het opsnuiven van streekcultuur was nog nooit zo dichtbij. Dit abonnement staat niet op naam maar het publiek krijgt losse kaarten voor alle voorstellingen. Een mooie manier om een voorstelling cadeau te doen, als men zelf deze voorstelling niet kunt of wilt bezoeken. Kaarten kunnen worden besteld via de website www.streektheateraalten.nl of verkregen worden bij Boekhandel Messink en Prinsen, Landstraat 39 of Boekhandel Meneer Kees, Bredevoortsestraatweg 3, beide in Aalten.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant