Fuad Hassen. Foto: The Upperroom
Fuad Hassen. Foto: The Upperroom

Comedy Parade bij Klein Theater Dinxperlo

DINXPERLO - Op zaterdag 2 oktober pakt Klein Theater Dinxperlo uit met Comedy Parade, een voorstelling met vier stand-up comedians. De Comedy Parade is een avond stand-up in zijn puurste vorm. Hilarisch, messcherp, gortdroog, inventief, vreemd, een muzikale twist, maar altijd grappig. Dat is waar stand-up om draait: de grap!

Bij Klein Theater Dinxperlo zullen de volgende stand-up comedians optreden:

Wilko Terwijn
Wilko Terwijn is één van de meest gelouterde Stand-up Comedians van Nederland. Zo speelde hij op prestigieuze internationale comedy festivals in Edinburgh, Londen, Kaapstad, Berlijn en België. Ook stond hij al ruim vijftien keer op Lowlands. Hij toerde onder andere door Amerika en Engeland. Terwijn heeft inmiddels vijf Oudejaarsconferences en vijf solo theaterprogramma’s op zijn naam staan, die onder andere bij BNN, RTL7, Veronica en Yorin te zien waren. Dat hij niet alleen tijdens stand-up optredens veel improviseert, bewees hij als vaste gastspeler bij De Grote Improvisatie Show van Ruben van der Meer en Tijl Beckand.

Fuad Hassen
Fuad Hassen is allereerst de grappigste man van het universum. Het staat op internet dus het is waar. Hij werd geboren in Eritrea en vertrok op vijfjarige leeftijd naar Nederland om tijdens carnaval aan te komen in Den Bosch. In 2006 waagde hij zijn eerste stappen op het stand-up podium en met succes! Twee jaar later won Fuad met grote overmacht de jury- en publiekprijs van de Culture Comedy Award 2008. In 2013 behaalde hij de finale van Cameretten, de jury zegt veel vertrouwen te hebben in zijn toekomst in het theater. 2019/2020 staat in het teken van zijn derde avondvullende voorstelling ‘Remmende Voorsprong’. Fuad is een man van kleine zaken, die hij vervolgens op onnavolgbare wijze opblaast en uitspeelt. Futiliteiten zijn aan Fuad welbesteed.

Benjamin van der Velden
Benjamin van der Velden heeft laten zien waarom hij op de theaterpodia thuishoort. Hij studeerde met glans af aan het conservatorium in Haarlem, om vervolgens te kiezen voor het cabaretpodium waar hij debuteerde met een grote tournee als eerste TVB New Artist. In 2016 won Benjamin zowel het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival als de persoonlijkheidsprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival.

Verrassing
Wie de vierde comedian is, is nog niet bekend en blijft een verrassing...

Kaarten voor deze voorstelling kunnen besteld worden via de website www.kleintheaterdinxperlo.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden