<p>Buurttafel aan de Seinsdijk. Foto: PR</p>

Buurttafel aan de Seinsdijk. Foto: PR

Bewoner Seinsdijk wint buurttafel

AALTEN - De bewoners van de Seinsdijk, gemeente Aalten, werden kort geleden getrakteerd op een wel heel bijzonder etentje: een buurttafel, om de straat onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes nader tot elkaar te brengen. Bewoner Mark won een van de twaalf Aviko Buurttafels van dit jaar en zette zijn buurtbewoners in het zonnetje met een avond vol gezelligheid; uiteraard met in achtneming van de RIVM-regels. 

De Buurttafel is een initiatief van Aviko, dat vier jaar geleden startte met de buurttafelcampagne om buurtbewoners met elkaar te verbinden. En als iets verbindt, is het wel samen eten. Als er een goed contact is in de buurt, voelen mensen zich er veiliger en is het ook gezelliger, dat is zeker ook gebleken bij de ruim 160 buurttafels die gehouden zijn. 

Via de website www.avikobuurttafel.nl kon een buurt laten weten waarom hun straat de leukste straat van Nederland is en zo kans maken op een van de twaalf buurttafels van dit seizoen. De buurt De Seinsdijk viel in de prijzen en dus reed de Aviko Foodtruck daar op 22 september de straat in. De buurttafel was voor Mark een mooi initiatief om de goede contacten met de buren te ondersteunen. Dertig buurtbewoners namen plaats aan de kleurrijk gedekte lange tafels voor een avond vol plezier en goede gesprekken, dit alles onder het genot van de lekkerste gerechten die ter plekke door de koks werden bereid.  

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden