Schiller vertoont ‘La Belle Époque’

AALTEN - Filmtheater Schiller vertoont de Franse komedie ‘La Belle Époque’ uit 2019. Op donderdag 23 september om 20.00 uur, de entree is 8,00 euro. 

Wie wil niet de magie herbeleven van een eerste verliefde ontmoeting in het verleden? Victor, een gedesillusioneerde zestiger, ziet zijn leven op zijn kop staan op de dag dat Antoine, een briljante ondernemer, hem een nieuw soort attractie aanbiedt. Hierbij mengt Antoine theatrale kunstgrepen en historische reconstructies. Aan de klanten wordt een kans geboden om terug te duiken in het tijdperk van hun keuze. Victor kiest er voor om de meest gedenkwaardige week van zijn leven opnieuw te beleven: de plek waar hij veertig jaar eerder zijn grote liefde ontmoette.
De Franse acteur Daniel Auteuil speelt de rol van Victor en Fanny Ardant is zijn ex-vrouw.
‘La Belle Époque gaat over nostalgisch verlangen naar vroeger; de tijd van jeugdige onbezonnenheid toen de wereld één groot avontuur leek.’ – De Filmkrant

Door corona zijn er een aantal zaken gewijzigd bij het filmtheater. Het aantal zitplaatsen is beperkt tot 18, zodat 1,5 meter gehandhaafd kan worden. Om het aantal bezoekers goed te monitoren zijn tickets uitsluitend online te koop via  shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/la-belle-epoque.

De prijs voor het Filmmenu - een hapjesschotel, aardappels en sla inclusief filmticket - is 21,50 euro. Dit wordt om 18.30 uur geserveerd en is te reserveren via de site tot 18.00 uur.


www.oerkroegschiller.nl/filmtheater

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden