Uit Aalten doen Merle Hoftijzer, Sophie de Goede, Jurre Huls, Rutger de Goede, Luuk Sarlemijn en Margo Mateman mee.
Uit Aalten doen Merle Hoftijzer, Sophie de Goede, Jurre Huls, Rutger de Goede, Luuk Sarlemijn en Margo Mateman mee.

Talent uit Aalten schittert in Shrek

Op 17 en 18 maart speelt Winterswijks Jeugd Muziek Theater Harlekijn 'Shrek De Musical'. Een dol dwaas avontuur met een wervelwind aan sprookjesfiguren en komische situaties. Uit Aalten doen Merle Hoftijzer, Sophie de Goede, Jurre Huls, Rutger de Goede, Luuk Sarlemijn en Margo Mateman mee.


Aalten - In 'Shrek de Musical' speelt Luuk Sarlemijn de hoofdrol: de lelijke Oger Shrek. "De Oger Shrek is een soort kluizenaar en woont in een moeras. Op een dag wordt de rust in mijn moeras verstoord doordat de gemene Lord Farquaad alle sprookjesfiguren naar het moeras heeft verbannen. Shrek gaat naar Farquaad's kasteel in Duloc om verhaal te halen en sluit een deal met de prins. Ik bevrijd prinses Fiona zodat hij met haar kan trouwen en in ruil daarvoor krijg ik mijn moeras terug. Samen met mijn vriend Ezel ga ik op pad om Fiona te redden uit een enorme toren die wordt bewaakt door een draak. Onderweg beleven wij een stormachtig avontuur met gevechten voor ware liefdes en waar schijn bedriegt als het gaat om innerlijk en uiterlijk", aldus Luuk.

Grote uitdaging

Voor Luuk is het zijn zesde musical bij Harlekijn. "Het is een hele leuke rol om te spelen, maar ook een grote uitdaging. Omdat het een hoofdrol is heb ik veel spel en zang. Ik heb al vaker grotere rollen gespeeld, maar zo groot als deze nog nooit", aldus een enthousiaste Luuk. Sophie de Goede speelt de rol van de Oger Fiona. "Prinses Fiona draagt een groot geheim met zich mee. Overdag is zij een mooie prinses, maar 's nacht verandert ze in een Oger. Ik vind het een leuke rol om te spelen. De uitdaging van deze rol is het zingen van de liedjes, want die zijn vrij hoog", aldus Sophie. Merle Hoftijzer speelt de rol van Goede Fee. "Het leuke aan deze rol is dat de Goede Fee altijd lacht en steeds positief blijft. Ik zit op een musical opleiding en alles wat ik daar leer kan ik weer heel goed toepassen in deze rol", aldus Merle.

Kaartverkoop

Alleen voor het matinee van zaterdagmiddag 17 maart zijn nog kaarten verkrijgbaar. De voorstelling op 18 maart is al helemaal uitverkocht. Wees er snel bij, want op = op. Kaarten voor de voorstelling van Shrek - De Musical kosten 16,00 euro en zijn te koop via de website van Theater de Storm in Winterswijk.

www.theaterdestorm.nl

Meer berichten