Aan het roer van Klumpenhouwer Woninginrichting staan sinds 2014 Judith en Richard Klumpenhouwer, dochter en neef van de oprichters Henk en Ineke Klumpenhouwer, (foto: Vanessa Wassink)
Aan het roer van Klumpenhouwer Woninginrichting staan sinds 2014 Judith en Richard Klumpenhouwer, dochter en neef van de oprichters Henk en Ineke Klumpenhouwer, (foto: Vanessa Wassink)

Ondernemer van de Week: Judith en Richard Klumpenhouwer

In een royaal bedrijfspand aan de Grevinkweg 2 in Aalten is de firma Klumpenhouwer te vinden bestaande uit een bedrijfstak Henk Klumpenhouwer Meubelstoffering en Meubelverkoop en een bedrijfstak Klumpenhouwer Woninginrichting. Het totale aspect woninginrichting, van meubels tot vloeren en van gordijnen en tapijten tot buitenzonwering, is dus te vinden onder één dak.

AALTEN - Aan het roer van Klumpenhouwer Woninginrichting staan sinds 2014 Judith en Richard Klumpenhouwer, dochter en neef van de oprichters Henk en Ineke Klumpenhouwer, die het bedrijf in 1988 startten in de garage achter hun woning.

Kenmerkend voor het bedrijf is de persoonlijke service, vakkundig advies en maatwerk.

Na het succes van vorig jaar zal ook dit jaar op tweede Paasdag weer een woonevent georganiseerd worden. Judith: "Samen met collega-ondernemers zetten we dan het 'totaalplaatje wonen' in de schijnwerper. Een uitje voor het hele gezin, de ouders kunnen inspiratie opdoen terwijl de kinderen zich vermaken met het springkussen."

Wat maakt ondernemen in Aalten speciaal? "We zijn geboren en getogen in Aalten. Je vindt hier rust, vrijheid en gemoedelijkheid. En de mentaliteit van de mensen hier spreekt ons aan."

Waar kent men je hier nog meer van? "Buiten de zaak blijft er eigenlijk weinig tijd over."

Wat is je grootste ergernis? Judith: "Voor ons is het geen probleem, we kennen het hier, maar je hoort te vaak dat het centrum voor mensen lastig te bereiken is met al dat eenrichtingsverkeer."

Waar ga je graag uit in Aalten of omgeving? "Dat varieert van de schouwburg in Winterswijk tot zomers een terrasje pakken. We gaan graag naar feesten als Koningsdag en de kermis."

Welke plaatsgenoot bewonder je, en waarom? "Dat zou ik zo niet direct weten, iedereen probeert zijn best te doen. Ik heb wel respect voor mensen die in de Zorg werken. Daar is altijd druk op de ketel."

Wat mis je nog in Aalten? "We missen niets hier. Aalten is rijk aan detaillisten en horeca en heeft een mooi, compleet aanbod en flink wat activiteiten. Alleen een kinderkledingwinkel zou Aalten nog wel kunnen gebruiken."

Wat is de beste raad die je ooit kreeg? "Gewoon doen en gewoon doorgaan."

www.klumpenhouwer.nl

Meer berichten